Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyszínen tudnék ilyen testfelépítésű pasival megismerkedni konditermen kívül (nyilván majd ha vége a jelenlegi helyzetnek)?
Vannak parkok, ahova edzeni járnak az emberek.
ott
(én is ott keresek párt)
Szóval legyen igazi Adonisz testalkatú olyan arccal, ami bejön, szeressen olvasni, legyen művelt, okos és gondolom még HŰSÉGES is. Ha ilyet keresel, szerintem a mesékben találsz ilyen herceget, valamelyik biztosan megfelel.
Őszintén kívánom, h találd meg a hozzád illőt! Talán vannak körülötted olyan srácok is, akik nem teljesen ilyenek, de érdemes őket észrevenni!
Nagyon nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, mindenkit a másik ember külseje fogja meg. Én ha nem is így, mint ez a pasi a képen, de jól nézek ki, 18 év konditerem után nem panaszkodom a testemre.
De mélyen megvetem azokat a nőket, akik azért akarnának tőlem bármit, mert jó a megjelenésem.
Én a külső értékek helyett inkább a személyiséget teszem előtérbe, a humoros, kedves, intelligens nők jobban vonzzanak, mint a felszínes, külsőségekre adók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!