Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemi úton terjedő betegséget kaptatok már el?
Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 17:16
1/11 anonim válasza:
Semmilyent
Mert ha nem húz óvszert nincs szex
Az egészségem fontosabb
2/11 anonim válasza:
Nincs annyi eselyem elkapni,mint azt gondoltam regebben :(
3/11 anonim válasza:
Semmilyet, mindig van rajtam óvszer
4/11 anonim válasza:
Semmilyet, pedig vannak kalandjaim, alkalmi kapcsolataim, sőt mi több még privát partikra, időnként swingerbe is járok. Óvszer-óvszer-óvszer, s nem az aluljárós prostikkal kell leállni.
5/11 anonim válasza:
Clamydia, Candida Albicans
Ezt a kettot sikerult begyujtenem par eve...
7/11 anonim válasza:
Oke, a gumi jogos, de nem csak az aluljaros prostiktol, hanem az evi par pasival lefekvo, jol szitualt csajoktol is el lehet kapni betegsegeket. Nekem ott sikerult egy par honapos szexkapcsolatban.
8/11 anonim válasza:
Mindenki azt gondolja, hogy neki betegseget csak az igénytelen emberektől lehet kapni, akiken átmenet a fél város. Pedig ez igen buta gondolat. Nyilván manapság szifiliszt összeszedni elég nehéz, de a HPV marha gyakori és a chlamydia sem ritka. Nőgyógyászaton rengeteg - egyébként jól szituált - nők jönnek szemölcsökkel meg rossz citologiával. Ezekben a betegségekben pont az a szar, hogy az esetek nagyon nagy részében tünetmentes. És az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy ha nem folyik belolik büdös, gennyes cucc, akkor tuti semmi bajuk.
9/11 anonim válasza:
Bocs a hibákért, autocorrect. Neki=nemi*
10/11 anonim válasza:
Gomba, Chlamydia, Trichomonas, Tripper
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!