Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero lány vagyok de nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero lány vagyok de nagyon izgat ez, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Szóval hetero vagyok ,de nagyon szivesen kipróbálnám egyszer hogy egy mondjuk egy leszbikus lány barátom nyalja ki a puncim . Úgy gondolom hogy ők sokkal jobban érthetnek hozzá hiszem saját magukon is tapasztalják hogy úgy általánosságban mi jó érzés egy lánynak.

2020. márc. 23. 13:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%

Én is kipróbálnám szívesen, de csak egy bizonyos bnőmmel tudnám elképzelni. Nem mert a lány vonz, hanem minden más nő taszít.

Heteronak tartom magam..de ezt majd ti megmondjátok 😂

2020. márc. 23. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 nem csak mi, az értelmezési szótár is nézd meg mit ír a hetero, és a biszexnél, és akkor kénytelen leszel elfogadni magad.
2020. márc. 23. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Nevetséges hogy olyan szellemi söpredék és identitás zavarral küzdő lett az a társadalom - nem csak szexuális vonatkozásban - hogy komolyan el kell magyarázni mi az hogy hetero, mert ez vitán felül áll!
2020. márc. 23. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az, hogy egy lány azt állítja magáról, hogy szexelt már nővel, de attól még tök heteró, kábé olyan, mintha én azt mondanám, hogy absztinens vagyok, de azért kíváncsiságból minden hétvégén berúgok. :)
2020. márc. 28. 05:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak, hogy tisztázzuk: az a heteroszexuális személy, aki szexuálisan és érzelmileg is csakis kizárólag az ellenkező nemhez vonzódik. Ha valakit csak gondolati szinten felizgat hogy a saját nemével csináljon erotikus tartalmú dolgot, az már nem teljesen heteroszexuális. Akár elfogadjátok, akár nem.
2020. máj. 18. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!