Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haverom keresztanyjára,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom keresztanyjára, szerintetek mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Múlthét hétvégén volt egy kis buli a barátomnál, születésnapja is volt, így megünnepeltük kis kinti bulival, főzés-sütés, zene, stb ahogy szokott, ott voltak a rokonai és páran a szűk baráti körből csak úgy mint én.Annyira nem durvult el a buli, de azért iszogattunk, haverom mondta hogy próbáljuk ki ezt az Absint-ot, ilyen zöld színű brutál erős pia. Na az betett.A végére már csak hárman maradtunk így haverunk, a haverom unokanővére és a pasija, valamint a haverom keresztanyja, aki iszonyat jó nő, eléggé Milf, a férjének el kellett mennie, de mivel ő is ivott, így taxival hazament. Szóval így maradtunk mi így a végére estére, aztán szépen mindenki el elment az éjszaka folyamán, én nagyon rágerjedtem piásan a haverom keresztanyjára, amúgyis piszok jó nő, végig azon agyaltam hogy valahogy fel kellene szednem, meg hát jó fej nő is, szeret fiatalokkal lógni, így maradt ő is velünk iszogatni, de ő is kicsit be becsókolgatott ettől az Abszinttól, majd egyszer csak félrevonult, azt mondja kimegy a kinti wc-be, de már ő is eléggé érdekesen ment, utána mentem én is, a sötétben ott mászkált, majd a falhoz hajolva megállt kicsit legugolt és a fejét fogta a lépcsőn persze nekem háttal. Na én mögé érkeztem és már a szoknyája is félreállt, kint volt a bugyija félig, én úgy beindultam rá, már csak be kellett volna tenni a farkamat, körbe néztem nem volt ott senki, megfogtam a vállát, félig rámnézet mosolygott, majd ismét a falhoz fordította a fejét, én ekkor fogtam elővettem a farkamat, már álítottam volna felfele, ekkor hallom hogy jön haverom unokanővére, valamit motyog, hogy alig lehet megtalálni ezt a wc-ét ebben a sötétségben, gyorsan elraktam a farkamat, nem vett észre senki semmit, majd jött vigyorgott, hogy mit csináltok itt?"Csak nem valami.... :D" Mire a milf, visszaszólt, hogy a hülyeség már megint, aztán nagy nehezen összeszedte magát, és visszament, felment aludni majd, így erről lemaradtam. Mondjuk utólag lehet jobb is így, azért mégis csak férje van, nem szerettem volna belerondítani így a házasságukba, hiába iszonyat bitang jó MILF, ki tudja mi történt volna ha nem jön az unokanővére, szerintem nem foglakozott volna amennyire kacérkodott velem, meg amilyen állapotban volt, nem hiába rakatott be szilikon melleket magának pár hónapja. Jó kis szexi szöszi, olyan 39 úgy tudom. Szerintetek megérte volna?Vagy mit tehettem volna?
2020. márc. 23. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

És reggelre pisis volt a kezed?

Kellemetlen annyit inni, hogy a végén a bilibe lógott a kezed.

Egyébként is lehet simán elküldött volna a halálba ha tudja pontosan mit akarsz.

2020. márc. 23. 13:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nem úgy nézett ki, meg hát eléggé szereti.
2020. márc. 23. 13:33
 3/10 A kérdező kommentje:
hát nagyon nem bírtam magammal, sose vagyok, voltam ilyen, de most nagyon begerjedtem.
2020. márc. 23. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Nagyon gyerekhangú vagy ezen téren.

Mi lett volna ha beszélgetsz vele vagy udvarolsz neki egy kicsit.

" nem szerettem volna beleronditani így a házasságukba ".

Ez van, szád meg fantázid van csak.

2020. márc. 23. 14:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Hova udvaroljak mikor férjnél van??
2020. márc. 23. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez full kamu sztori
2020. márc. 23. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Hogy hova???

Ekkora gyökér vagy, minden nőnek kell udvarolni, BESZÉLGETNI te tuskó !!!!

2020. márc. 23. 14:31
 8/10 A kérdező kommentje:
ez a baj, hogy beszélgetni kell. Mégis mi a fenéről beszélgessek vele?Én csak megdugni akarom.
2020. márc. 23. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:
jól nézett volna ki ha semmi duma,semmi előjáték nélkül bevered neki :D fiatal barátom neked még sokat kell érned :D
2020. márc. 23. 21:44
 10/10 A kérdező kommentje:
ő is elég készen volt már csak úgy mint én is meg mindenki, ez nem a szokásos felállás volt.
2020. márc. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!