Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70AA mell + nagy fenék vasag comb és husis has mennyire lehet vonzó bárkinek is? 21/L
Figyelt kérdés
2020. márc. 22. 12:30
21/25 anonim válasza:
A 70AA nálam teljesen jó, az egyebek viszont csak akkor, ha nem túlsúlyt takarnak.
22/25 anonim válasza:
Ez a létező legrosszabb alkat.
23/25 A kérdező kommentje:
Sokat híztam de a melleim valahogy nem nőttek meg jobban. Ami fura mert anyumnak meg mamimnak is nagy mellei vannak és ők azért jóval vékonyabbak. Még nagymamim is tök vékony pedig már öreg. Csak én vagyok ilyen elcseszett elhízott fiú alkatú kis mellű csajszi. Próbáltam fogyózni de miután abbahagytam csak még több jött vissza aztán már nem merek semmit csinálni.
2020. márc. 22. 21:48
24/25 anonim válasza:
Kezdj neki újra, és ne hagyd, hogy megint visszaforduljon.
25/25 xKakashix válasza:
ne aggódj, szerintem ez még a jobbik eset.. láttam már vonzó nőt kis mellel, de egy deszka seggű nő nagy mellel még nem lesz vonzó és kifejezetten nem sexy... dolgozz popsira illetve lábra és dolgozz le a hasadból aztán teljesen jó leszel.. egy kerek feszes popsinál és formás lábaknál szerintem nem nagyon van vonzóbb dolog egy nőnél külsőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!