Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szeretne az arcomra spriccelni. Mit kell tennem?
Mit csináljak, hogy ne bénázzam el?
Mire számítsak?
Ahogy én szeretném, ha lenne párom: mielőtt elmegyek kiveszem a szájából. A csaj nézzem felfelé az arcom irányába, tátsa ki a száját nagyra és nyújtsa ki a nyelvét. Ezután csak maradjon mozdulatlan és várja hogy a srác az egész arcára rálőjön, majd ha már nem jön több cucc, szopogassa még egy kicsit a brét. Ha zavarja is az anyag az arcán, ne mutassa. Sőt, ha játszik vele egy kicsit az még jobb. Tegyen a párja kedvére. Aztán dicsérje meg hogy milyen jól teljesített, stb.
Persze a lány jutalma sem maradhat el, ne felejtsük...
Hagyni. És élvezni. :D
Exem imádta, ha az arcára (és még a szájába, hátára..stb)* megyek -ellenben bennem volt gátlás, első két alkalommal nem is tudtam megtenni. Aztán leküzdöttem...
*= Majdnem mindig közölte, hogy hová szeretné a "lövést". A punci alap volt, oda mindig lehetett. Sőt kellett. De ha olyan kedve volt, akkor az utolsó pillanatok előtt szólt, hogy tedd a... (ahová szerette volna), vagy "lőjj tele"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!