Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom szeretne az arcomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szeretne az arcomra spriccelni. Mit kell tennem?

Figyelt kérdés

Mit csináljak, hogy ne bénázzam el?

Mire számítsak?

2020. márc. 22. 10:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%
Zavard el a francba és keress egy normális pasit!
2020. márc. 22. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

Ahogy én szeretném, ha lenne párom: mielőtt elmegyek kiveszem a szájából. A csaj nézzem felfelé az arcom irányába, tátsa ki a száját nagyra és nyújtsa ki a nyelvét. Ezután csak maradjon mozdulatlan és várja hogy a srác az egész arcára rálőjön, majd ha már nem jön több cucc, szopogassa még egy kicsit a brét. Ha zavarja is az anyag az arcán, ne mutassa. Sőt, ha játszik vele egy kicsit az még jobb. Tegyen a párja kedvére. Aztán dicsérje meg hogy milyen jól teljesített, stb.

Persze a lány jutalma sem maradhat el, ne felejtsük...

2020. márc. 22. 14:06
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
Szerezz be vízipisztolyt és ne ijedj meg ha rád lő vele.
2020. márc. 22. 14:16
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Ugye azt tudod, hogy ugatni kell mikor jon a cucc? Mint egy cuki kutya!!! Igy leszel igazan sikeres!
2020. márc. 22. 14:30
 15/17 anonim ***** válasza:
65%

Hagyni. És élvezni. :D

Exem imádta, ha az arcára (és még a szájába, hátára..stb)* megyek -ellenben bennem volt gátlás, első két alkalommal nem is tudtam megtenni. Aztán leküzdöttem...

*= Majdnem mindig közölte, hogy hová szeretné a "lövést". A punci alap volt, oda mindig lehetett. Sőt kellett. De ha olyan kedve volt, akkor az utolsó pillanatok előtt szólt, hogy tedd a... (ahová szerette volna), vagy "lőjj tele"...

2020. márc. 22. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
Engedd, nagyon fogod szeretni szerintem. Csak ne rontsd el az orgazmusát.
2020. márc. 22. 15:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, megtörtént végül? Milyen volt?
2020. márc. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!