Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha a párom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom nem szexel velem de én már nagyon kivagyok? A vírus miatt nem merek most senkivel találkozni. (L)

Figyelt kérdés

Akiknek volt szeretője most hogy bírja ki a szexnélküliséget?

Sajnos nálam már ez 2 hónapja tart. Nem új dolog. De mostanra szinte elviselhetetlen, teljesen bolond is lettem tőle, kiegyensúlyozatlan vagyok, ingerlékeny, igazi hisztis p...csa lettem pedig nagyon nem vagyok ilyen. Már megrémülök néha mennyire kifordulok magamból, szúrkálódok, megjegyzéseket teszek stb. Nem birom már ezt. Napi szinten igényelném de ehelyett semmit se kapok. És ha belegondolok hogy ez a vírus dolog még hónapokigfog tartani... legazivesebben bevetném magam inkább a Dunába..

2020. márc. 20. 21:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ismeeos az erzes. Nekem is van parom, de o jatek fuggo. Eddig gond nem volt viszknt februartol nagyot valtozott, csak a jatek, ha mondom neki akkor annyi hogy odaadja magat ozt ennyi, unalmas, pedig szeretett szexelni, amikor nem volt balesetem melohelyen addig minden nap is dugtunk akar, vagy kinyalatta magat, de most semmi. Kifogasok. En is kaparom a falat, de inkabb keresek masik not akit erdeklek is. Jo no, de ez nem menti meg a kapcsolatot. Es eroteljesen kezdek mar kiszeretni belole
2020. márc. 21. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!