Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kövér lányokkal milyen a sex?
Eddig csak vékony vagy majdnem anorex csajaim voltak. De most bejött az életebe egy nagyon kövér csaj.
És nem nagyon tudom,hogy is menne a dolog. A régi csajok jóformán pörögtek a rudamon. Ő biztosan nem fog...
Csak ajánlani tudom!
Hidd el megéri egy menet!
Én mar voltam dagikkal és jó élmeny volt
23 /F
Gusztus:szép arc. Láttam bikiniben.
Akkor mellek mint a fejem, a feneke is nagyon nagy de az nem baj.
Meg alapvetően egy igényes csajszi...meg az a végtelensgig dagad típus. A meló miatt hízik meg nincs ideje energiája sportolni :(
Ezt én szürtemle nem mondta.
#1 Én se értem rád kinek kehet gusztusa...
A kövér lányok is emberek, és ha megfelelően higébikusak, sokkal jobbak mint a csontrakéták.
Tapasztalat.
Csak hátulról kell hosszú. Misszionáriusban nincs sok különbség. Őszintén szólva én meg sem próbálom hátulról a barátnőmnek, mert tudom, hogy szenvedés lenne. Legalább 20 centis kéne hozzá szerintem.
Ja, és baromira nem jobbak az ágyban, szerintem ezt összesen 10 ember+ a kövér lányok terjesztik. Nem egy tapasztalatból mondom, hogy nehezebben mozognak és lustábbak az ágyban. De én nem ez alapján választok, szóval, ha úgy adná a helyzet a jövőben is összejönnék duci lánnyal, már ha a jelenlegi kapcsolatom befuccsolna. Sok más szempont van mint a testsúly, meg akár az ágyban nyújtott teljesítmény.
Kutyába nagyon lehet verni nekik
Kézzel szét húzod es jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!