Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják mindig, hogy Tóth Andi mellei nagyok?
Figyelt kérdés
Nem is azok.2020. márc. 20. 09:38
4/9 anonim válasza:
Nagyon sok mindenkiére mondják. Relatív, hogy mi a nagy. Magyarországon kicsi az átlag méret, szóval ahhoz képest szinte minden nagy. De ezt úgy is az dönti el, aki éppen mustrálja. Nekem nem nagy, neked nem nagy, de lesz bőven, aki azt mondja, hogy az, főleg a lányok között
5/9 anonim válasza:
Nem nagyok.
Azt is írják h szép, de a közelében sincs.
8/9 anonim válasza:
Bocs, de pont annyira fontos szerintem az életben hogy Tóth Andi mellei mekkorák minthogy mit evett ma reggelire. Sem reggelizni nem fogok vele, sem a melleit nem fogom megfogni szerintem az életben sem.
Amúgy első ránézésre sima B-s mellei vannak az meg nem számít nagynak.
9/9 anonim válasza:
Ha felemeli a kezét, akk simán lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!