Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki nem szereti a nyelves csókot?
Én nem szeretem a nyelves csókot, nem találom élvezetesnek. A szájrapuszi még oké, de valahogy a nyelves nem jön be.
Eddig egyszer volt egész elfogadható, mikor az exem részeg szex közben lesmárolt. Se előtte se utána.
Más is van ezzel így?
Fiatal lany, no koromban nem szerettem a csokot. Szerintem sokkal eroteljesebben szexualis, mint aminek tartjak. Mert elvileg ez az elso lepes, mikor ket ember osszejon.
Mostanra ereztem ra. Eddig meg tudtam oldani, hogy mellozzuk. Most a csok, de utana, alatta szex a mennybe repit. Inkabb az a gond, csak kettesben tudom csinalni, mert nem tudok megallni ennyivel.
Hát felizgulni nem kell tőle, de hozzá tartozik a többihez.
Ha a kezét megfogod, megsimítod attól se izgul fel az ember , de kell hozzá .
Ez olyan bevezetés a későbbiekhez, a kontakthoz.
Mint ahogy az ölelés, tapizás is nagyon jó dolog, tudja az ember hogy szépen lehet e tovább menni vagy még nem. Ezért jó a csók is, abban nagyon sok érzés lehet és ezt észre kell venni mind két félnek.
Én is inkább azt szeretem, mikor csak az ajkak mozognak :) De néha jó nyelvvel is.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!