Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretném már veszíteni a szüzességem, de nincs kivel! Mit tegyek?
Szia,
Egy időben én is sokat aggódtam emiatt, aztán rájöttem, hogy nekem is kell tennem magamért valamint, meg már úgy vagyok vele, hogy majd a Jóisten hozza össze ezeket szerencsésen. Mert a jó kapcsolatok ahol hűség és kölcsönös szeretet van tényleg az élet nagy áldása. Szóval tanulás, ima és munka, a többi meg majd jön amikor ahogy jön. Aggodalom mentesen, mert az csak őrli az embert...
Várj! Várj olyanra akit megajándékozhatsz a testeddel, mert úgy szeret ahogy vagy, és komoly kapcsolatra vágyik.
Olyan a kérdésed, mintha egy ócska rongytól szeretnél megszabadulni, és azt gondolod, hogy ha már megszabadulsz akkor Te értékesebb leszel.
Téged valaki nagyon félrevezet.
Onnantól, mikor a szüzességedet csak elveszted és nem megajándékozod vele a szerelmedet, azok a fiuk akik, csak numeravadászok, azok szivesebben fognak a vágyaik kielégítésére használni. És lehet ez egy pillanatnyi élvezet, ami nem mellékesen veszélyekkel is jár, de minden új kapcsolattal elveszthetesz egy "darabkát" a szívedből, az önértékelésedböl.
Ezért fontos már most átgondolnod, hogy mik a jövőbeli terveid, mert a mostani dőntéseidnek a következményeivel kell majd a késöbbiekben szembenézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!