Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerető barátnőt hol lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető barátnőt hol lehet találni? 21f

Figyelt kérdés
2020. márc. 18. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Otthon van most mindenki
2020. márc. 18. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Ez a kérdés bennem is ott van barátom...

Kívánom neked is h járj sikerrel

Nem könnyű a mi korosztályunkban a mi világunkban

Én 23 vagyok

Sok barátnőm volt és biztos h még lesz is

De a szerethető hamar kibukik szerethetetlenné vagy ő nem fogja viszonozni

Ezek ilyenek

2020. márc. 18. 23:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm az őszinte választ.
2020. márc. 18. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Járj normális közösségbe és akkor nem lesz gond. Mondjuk nem feltétlen buliban vagy kocsmában kell valakit felszedni, mert az nem lesz hosszú életű. Ha a korodnak megfelelő kikapcsolódásokat választod, az jó lesz :)
2020. márc. 18. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, akárhol. Jelenleg is kapcsolatban vagyok, és az éveim és a mostani pasim illetve családjaikból kiindulva én ilyen vagyok, legalábbis ilyennek tartottak.

Pasimmal tinderen taliztunk, másikkal munka kapcsán ismerkedtünk meg. Havonta egyszer kb szórakozóhelyen töltöm az éjszakát, egyébként rengeteg időt töltök kint, vagy éppen könyvtárba is szívesen megyek.

Tehát járj nyitott szemmel, beszélgess és ismerkedj, mert bárhol találhatsz egy szerető/szerethető lányt.

23/N

2020. márc. 19. 04:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátommal badoon ismerkedtem meg már 3 éve
2020. ápr. 30. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Èn szerető barátnő vagyok. Engem azzal tart meg a pàrom, hogy szeretem ès, hogy ő is szeret. Hogy gondoskodik rólam.

N23

2020. ápr. 30. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!