Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy fiú egyáltalán nem borotválja a farkát?
Meg úgy alapból más testrészét sem... és szőrösebb típus.
Ez taszító a lányoknak?
Ízlés és szexuális vonzalom kérdése.
Ezt az is befolyásolja 1-1 tudományos felmérés szerint, hogy milyen apa mellett nőtt fel a lány. Ha kiskora óta azt tapasztalta, hogy az apu szőrös, akkor nagy valószínűséggel szőrös partnert fog vonzóbbnak látni. (Persze mindig vannak kivételek, nem kell eretvágni)
Amúgy meg barátnőm (nincs jóban az apjával,) totál leszed magáról minden szőrt, mert ő szerinte a nő ne legyen szőrös, és emelett úgy tartja, hogy a férfi legyen szőrös. (persze ápoltan, és ne nagy dzsungel legyen amibe elbotolhatsz)
Én max levágom kicsire, de nem borotválom... írtó szar utána, és még a másikat is megszúrom vele ha elkezd borostásodni.
Én nem vagyok szőrösebb, de nem borotválom semmim.
Az értelmes nőket nem zavarja, csak a divatpichák rágják emiatt is a műkarmaik...
34/F
Miért lenne taszító?
Én se borotválom magam a puncimnál.
19L
Férfi vagyok és csak a pélót meg a zacskót borotválom, de nem divatból hanem azért mert úgy jobb a szopás nekem is meg a csajnak is. Egyszerűen nagyobb az orgazmusom, hogy a lány ajka, nyelve a farkam bőrén siklik.
Ez az ok. S ráadásul a csaj is jobban örül hogy nem megy tele a szája szőrrel.
43f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!