Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helo a 11 centis pénisz eleg a holgyek szamara? Mik a tapasztalatok? üdv,24 F
Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 22:10
21/27 anonim válasza:
Akik olyanokat írnak hogy meg sem érzem ott komoly bajok vannak. Oké hogy a 11cm nem a legnagyobb de az is tuti ha meg se érzed akkor te pedig egy hangár vagy minimum. Nem minden nő van szana meg széjjel tágulva. Speciel én is szűk vagyok és remélem az is maradok nem pedig egy halálra tágult saláta.😉 Persze nem bántásként de ha ti ilyen stílusba írtatok a kérdezőnek akkor jobb stílust ti se várjatok. Szerintem fel a fejjel tényleg sok mindennel lehet kompenzálni. 19/L
23/27 anonim válasza:
Még az ujjammal is hamarabb elmennék.
24/27 anonim válasza:
Ha tudod használni, akkor elég lehet, de a vastagság többet számít.
25/27 anonim válasza:
Ha a barátnőd szeret téged, akkor nem fogja érdekelni a farkas mérete.
26/27 anonim válasza:
10és félévesen kezdtem verni kb akkor volt ekkora.Sajnos akkor még nem dugtam.De az a tapasztalatom hogy van nő akinél olyan 12-13centi mélyen a végét érezni a hüvelyének.
27/27 anonim válasza:
Vajon az a kérdezőt miben viszi előrébb a kérdését illetően, ha leírjátok, hogy ti milyen szűkek vagytok?🤔 Hát mik vagytok ti mit képzeltek, kárdásiánok, hogy bárkit is érdekel a hízott lukatok mérete???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!