Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől van ha kicsit becsiccsen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van ha kicsit becsiccsentek kanosabb leszek?

Figyelt kérdés
Különösen ha bort iszom akkor érzem.

2020. márc. 17. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Meghívlak egy pohár Kadarkára.
2020. márc. 17. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez az alkohol egyik hatása, mindenkinél. Üdv a világban, most ittál először, vagy eddig egy kő alatt éltél?
2020. márc. 17. 22:07
 3/4 exelant ***** válasza:
Akkor talán még ez a jobbik helyzet. Vasárnap este hívott fel ismerkedés céljából egy úr, aki míg beszélgettünk végig fehér bort ivott, A beszélgetés elején még kedves, nyitott volt, lehetett vele ismerkedni, beszélgetni, aztán ahogy az alkohol hatott egyre jobban, egyre durvább lett, egyre csúnyábban kezdett beszélni velem, ami engem meg elriasztott, már meg kellett, hogy kérdezzem tőle, miért beszél így velem, és ha ilyen a stílusa mindenkivel, hogy akar társat találni magának egyáltalán, ezzel a modorral ne várjon el semmi jót. Egy idő után ki is nyomtam a videochatet, belefáradtam, s csak elkeserített, hogy miért ilyen, s miért iszik egy férfi gy. Előttem ment ki pisilni is közben, nem zavarta, hogy ez az első beszélgetésünk, ami még az ismerkedési fázis lenne....satöbbi... ihatsz bort, de a szituációt válaszd meg azért, még ha nálad nem is ezek a tünetek jönnek elő, hanem te kanosabb leszel tőle, nem biztos, hogy ha hölggyel vagy épp, az úgy veszi a lapot, ahogy te szeretnéd...
2020. márc. 18. 10:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Szoktam inni, de mértékkel. Amúgy meg nem volt kínos a szitu, mivel fenn voltam a csaj lakásán. S eleve forró volt a hangulat. 🙂 Amúgy meg én akkor is úri ember maradok, ha kicsit többet iszom.
2020. márc. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!