Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Baj, ha ilyen a fenekem?
Az a baj, hogy én nagyon szeretem izgatni a fenekem és lovagolni vele a játékszeremet, de félek, hogy a férfiak undorodni fognak tőle. A lyuknál van egy kisebb bőr rész, ami engem nagyon zavar és szerintem mást is fog. Nem, nem aranyerem van, de akkor is látszódik. Ez nektek taszító lenne fiúk?
18/L (Tényleg ennyi vagyok)
Mutass képet :D
Mekkora jatekszered van?
Ennyiből, hogy bőrrész, nem tudunk meg semmit.
Mutatsz képet?
Képfeltöltőre fel lehet képet tenni és azt belinkelheted is, de ha lehet a fenék formája és a punci is legyen benne mert nyilván minden fiú az összképet fogja nézni. Mert ugye pl le lehet fotózni egy db szeplőt vagy anyajegyet a nyakon pl de ha nincs mellette arc akkor nem lehet megnómondani hogy a pasit érdkelné-e hogy az hogy néz ki, mert egy szebb arc mellett pl kit érdekelne?...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!