Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy prostinál az, hogy kiverje nekem és ráélvezzek?
Ahogy én tapasztaltam, a lányok úgy alakítják a tarifát, hogy általában van egy alap program X időre, ez fix összegbe kerül. Ha ebben benne foglaltatik az aktus, de te nem akarod, vagy mondjuk nem kerül rá sor (pl. korai magömlés megakadályozza), AKKOR IS KI KELL FIZETNI. Ez vonatkozik a franciára, ciciszexre, csókra stb. Tehát ha benne van az alap programban, akkor ugyan nem kötelező élni vele, de kifizetni ki kell azt az összeget.
Az extrák nem ilyenek, ott te eldöntheted, hogy akarod-e. Csak akkor fizetsz érte, ha kéred.
Nyilván lányonként más és más, mi van az alapban és mi az extrában. Árak is eltérőek, de 10 ezer alatt nem úszod meg, sőt, inkább már 15 alsó hangon, főleg a fővárosban. Remélem, érthető volt.
Ja igen, és még egy tanács: ha kézimunkát szeretnél, ajánlott inkább erotikus masszázsra menni, nem pedig "klasszikus" prostihoz.
Nekik nagyobb benne a gyakorlatuk, különleges fogásokat ismernek, jobban elhúzzák az élvezetet, stb... Illetve érdemes most otthon maradni addig, amíg járvány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!