Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért mondják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért mondják nagyobbnak a méretüket?

Figyelt kérdés

A farokméret kérdése minden pasinak kényes, én azt vettem észre, hogy többen elégedetlenek vele mint ahányan elégedettek. Eddigi életem során láttam már párat, ezek egy jó részét ki is próbáltam. Mivel hiteles méréseket nem végeztem, csak saccolni tudom, hogy a kb 35 körüli férfiból akivel kapcsolatba kerültem, mindössze egy volt akinek elérte a húsz centit, és még kettő akinek 18-19 volt, Ezek a fiúk által közölt számok. A többi 14-15-16cm környékén, és az is benne van, hogy volt aki előre közölte, hogy kisméretű, ezért az ismerkedés abba is maradt, tehát nagyon kicsi, pl tíz alatti csak egy-két pasi volt, akivel spontán keveredtünk össze anélkül, hogy a méret szóba került volna, pl házibulin.

Az itteni kommentelők feltűnően nagy arányban mondják magukat nagy méretűnek, ami számomra nem túl hihető. Lakótársam aki fiú, szintén azon a véleményen van, hogy az itteni számok legalábbis túlzóak, ezért egy közös kísérletbe kezdtünk (egyedül nem mertem volna, ő csak azért kellett, hogy megvédjen ha kell). Itteni farokmérethez közhető kérdés után kommenteltem, mely után rendesen jöttek is a privát üzenetek, ilyen-olyan méreteket állítva és ismerkedési ajánlatot téve. Rövid üzenetváltás után, nyitottnak mutatkoztam az ismerkedésre, felajánlva egy személyes találkozót, amennyiben fotóról szimpatikus. Ilyenkor a pasik kb fele már nem is válaszolt... A többinél folytatódott, összesen hét esetben végül sor került telefonos egyeztetésre, ahol megadtam a címem, és időpontot is megbeszéltünk. A hétből egy esetben jött el a pasi! Szimpi volt amúgy a fiú, egy 19 éves egyetemista, sok házibulin vállalok be új "ismeretségeket", úgy gondoltam, hogy ez simán belefér. Életem első és azóta is utolsó sajátkezű farokmérése után, a mérete 15,5cm volt (az első privi üzenetben 19,5-nek írta).

Szóval fiúk, miért kell nagyobbnak mondani a méreteteket? Hiszen úgyis kiderül! Most lehet színt vallani, mert tényleg érdekel!

2020. márc. 16. 10:17
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy most teljesen korrekten válaszolnak a pasik, egyik sem kérkerik vagy mond nagyot. Ez is jelent valamit... (azt, hogy itt sincsenek nagyobbak mint az átlag). De máskor miért kell hazudni?
2020. márc. 16. 11:32
 22/37 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván nem azok hazudoznak akik most itt leírták az igazat.

A kamusok meg vagy nem fognak írni, vagy előkapják a 25 centist és lecsapnak vele itt mindenkit. :'D

2020. márc. 16. 11:45
 23/37 anonim ***** válasza:
94%

Itt a fő probléma AZ hogy ezt az oldalt TÚL komolyan veszik egyesek. Azért mert itt leír valaki egy véleményt, egyáltalán nem fedi a valóságot,az csak egy nézőpont, egy gondolat, egy anonim vélemény amiről semmit nem tudsz. Gyakorin ÁTLAGOLNI nem lehet, meg úgy nagyon az életben sem egyébként.

Nekem volt innen párkapcsolatom annó még tini koromban.

Mivel fiatalok voltunk, naívak hittünk egymásnak.

Mondok egy nagyon egyszerű példát. Itt azt állította hogy betud kapni tövig egy banánt.

A való élet teljesen mást tükrözött és nekem nincs olyan hosszú mint egy banán tegyük hozzá.

Szóval aki valamit is alapoz a netes fórumokra az nagyon el lesz tájolva mert írni lehet akármit az nem a valóság.

Az hogy miért hazudnak nagyobbat az egy nagyon jó kérdés. Lehet csak sima trollkodás áll a háta mögött (anonim és mert miért NE? alapon) vagy csak rosszul mérik bár azért 4-8 centit nem nagyon lehet tévedni.

Szóval nekem összességében az a véleményem hogy nem kell komolyan venni semmit, ahogy az életet sem, sem a statisztikát sem a véleményt. Valaki megélt már a statisztikákból? valakinek jól esett az hogy besorolta magát valahova? nem mert már az egyén azt hiszi hogy valahova tartozik és hogy ő nem egy egyéniség. (lehet ez pozitív vagy negatív címke) de mint minden az is elmúlik.

Azaz ha valaki kap pozitív kritikát és attól függővé teszi magát ártani fog, úgyszintén ahogy a negatív kritikák által is. Mert minden csak egy nézőpont kérdése és ez minden embernek egyéni.

Nem azt mondtam, hogy nem létezik HITELES forrás ezzel a témával kapcsolatban de attól hogy hiteles egyáltalán nem jelent semmit, mert az ágyban szó szerint b***hatod a hiteles forrást, meg a statisztikát és a centiket is.

Nem hiszem hogy valaki a centiktől elégült volna ki.

Ez nem zárja ki azt hogy létezik nagyon szűk nő, és nagyon tág nő de ez olyan ritka mint az említett 20 centi nagyságú farok. Létezik, van mert miért ne lenne? de ritka.

2020. márc. 16. 11:50
 24/37 A kérdező kommentje:
#23 Nyilván mindent a helyén kell kezelni. A jelenség létezik, a kérdés az okokra vonatkozott. Amúgy a méret azért számít. A férfiaknak erre nincs rálátása, én megtapasztaltam már néhányat. Csak mert szerinted "az ágyban szó szerint b***hatod a hiteles forrást, meg a statisztikát és a centiket is." A saját tapasztalataimnál nekem nem kell hitelesebb.
2020. márc. 16. 12:08
 25/37 anonim ***** válasza:
94%

Amiért a lányok pushup melltartót használnak meg tömik a kosarat.

Meg ha nem is szaporodási szerv mint egy penis a nők sincsenek megelegedve a legtöbb esetben a mellukkel. Vagy h mennyire szukek tagak, bár ez nem olyan sűrű.

2020. márc. 16. 12:14
 26/37 October15 ***** válasza:
91%
Kérdező: Mert tök m1 hogy itt és most igazat mondanak-e. :D Mivel még 1 hülye nick feltüntetése sem kötelező ezért éppen azt találnak ki amihez kedvük van. Bőven benne van a pakliban, hogy valaki leírta itt hogy neki átlagos a farka közben meg pü-ben ugyanő magyarázza, hogy márpedig neki 19 cm. :D :D :D
2020. márc. 16. 12:24
 27/37 anonim ***** válasza:
91%
Akinek olyan a személyisége, annak ez egyfajta énvédő mechanizmusként automatikusan beindul, és szemrebbenés nélkül hszudik...az enyém 14 per 4,5 cm
2020. márc. 16. 13:39
 28/37 anonim ***** válasza:
91%

Mindenki a csajok is szeretik magukat nagyobbnak szebbnek feltünteni mint amilyenek.

AZért festik magukat, a ciciket felnyomják, kitömik hogy nagyobb legyen. Magassarkú cipőt veszenek fel.

Miért?

Hát csak.

2020. márc. 16. 16:00
 29/37 anonim ***** válasza:
52%
Én inkább kisebbnek mondanám ha válaszolnom kellene erre a kérdésre, biztos vagyok benne, hogy 2-3 centit letagadnék :)
2020. márc. 19. 07:28
 30/37 anonim ***** válasza:
becsengetett egy idegen csávó egy mérőszalaggal hogy jöttem hogy lemérd a farkam es utána ment mindenki a dolgára???Ez végülis tényleg megszokott dolog.
2020. márc. 19. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!