Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, szexeltetek már vagy szexelnétek vak lánnyal?
Ez érdekes kérdés, de ha a sors úgy hozza akkor szerintem még egy kapcsolatban is benne lennék, ez nem lenne kizáró ok.
F
15-ös, miért lenne ez aberráció?
A kérdező sem úgy tette fela kérdést, mintha egy fétisről lenne szó. Én is fogyatékkal élek, bár teljesen másfélével és látható tüneteim nincsenek, de akkor aki velem szexel az aberrált. Ezzel a megjeygzéssel alapvetően ledegradálod a látássérülteket.
A kérdésre reagálva, dolgoztam együtt vakokkal, és igen a vak kifejezés is elfogadott náluk. Eléggé közvetlenek és barátságosak. Nem annyira prűdek mint egyes lától és személyes tapasztalataim alapján egyértelműbben fejezik ki vonzalmukat a férfiak iránt. Nyilván szexeltem is volna, ha nincs párom lett volna köztük nem is egy akivel kölcsönös volt szimpátia.
Elég sok lánnyal szexelnék. Akár vakkal is. Azt nem állítom hogy kapcsolatot is akarnék vele mert azért nem kevés terhet kell az embernek a nyakába vennie egy olyan kapcsolatban de szexelni bármikor ha amúgy vonz a csaj.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!