Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerepjátékok izgatnak titeket?
Engem például a következők
Prostit játszanék el
A másik amikor elrabol valaki és azt tesz velem amit akar, nem enged ki sehova, az van amit ő szeretne és ha nem teszem meg akkor jöhetne a bünti, csak az övé lennék teljesen
Tudom beteges vágyak ezek de ez van
titeket mi izgat úgy igazán fantázia szinten?
Elhiszem, hogy fáj, ha nincs kreativitásotok.
Idősebb férfi, aki elég domináns és határozott, de mégis gyengéd. Afféle apa - lánya
27N
Nekem laza kapcsolatom van, max hetente találkozunk, most is, így minden együttlét valami kis játék is egyben, hogy jobban izgalmas legyen. Nekem is a kedvencem az el rablós, párszor játszottuk ezt is, ilyenkor utcán megfog, megbilincsel berak a kocsiba, szembekötés és egy számomra ismeretlen helyre visz és csak két nap után enged el:) Lehet kicsit beteges de nagyon izgalmas tud lenni
de volt már tanár diák, takarító háziúr, rendőr rablány, főnök titkárnő, utcalány , meg ilyenek:)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!