Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szeretitek a face sitting-et?
Figyelt kérdés
Vannak olyan lányok, nők, akik kifejezetten szeretik, imádják a face sitting-et? Esetleg olyan szinten, hogy egy ezen alapuló szexkapcsolatba is belemennének ezért?
49Ffi
2020. márc. 15. 00:11
1/7 anonim válasza:
Szeretem, de túl sok jó dolog van még ahhoz, hogy ezen alapuljon egy szexkapcsolat. Azaz a szex. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem CSAK erről szólna, de jelentős, mondjuk úgy, "kötelező" elem lenne 😁
2020. márc. 15. 11:24
3/7 anonim válasza:
Kötelező elem? :D Természetesen, hogy kötelező elem a szexben :)
Viszont nem én vagyok akit keresel, csak válaszoltam. Nem keresek szexkapcsolatot.
43n
4/7 A kérdező kommentje:
Annak ellenére, hogy egyedülálló vagyok, nem írtam, hogy ilyen partnert keresek! 😉 Csak egy kérdés volt.
De ha úgy alakulna, nem zárkózom el előle.
2020. márc. 15. 14:36
5/7 anonim válasza:
Jajj, hát persze, természetesen csak félreértettem a kérdésed 😀😉
6/7 A kérdező kommentje:
Természetesen! 😂
2020. márc. 15. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!