Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy kapcsolatban fiatalabb a fiú, mint a lány? Vagy ha egy 24 éves lánynak tetszik egy 21 éves fiú? L
Eleve nagyon eltero, ki mennyinek latszik valojaban. Bar amugy sem szamit, ki mit gondol, hogy fest.
De speciel 32 evesen 20-nak nezett mindenki - igaz, sajnos egy ponton az oregedesnek eszebe jutottam sajnos -, es a het evvel fiatalabb pasimhoz tul fiatalnak talaltak.
Ennyit a korrol. De ha latszik is, dehogy.
Szia!
A barátom 21 éves, én pedig 27. Amúgy az a vicces, hogy amikor megismerkedtünk hát... nem gondoltam, hogy ilyen fiatal. Oké mondtam volna 2-3 évet, de nem 6-ot. Viszont gondolkodásban/viselkedésben néha úgy érzem, hogy rajtam is túltesz (nagyon érett és komoly), így működőképes a dolog. Bár az is közrejátszik, hogy mindketten ugyanott tartunk az élet dolgaiban is (tanulás, suli), ez pedig megkönnyíti a dolgokat. Előtte mindig azt mondtam, hogy fiatalabbal soha mert éretlenek, de hát így alakult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!