Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is vagytok úgy h szeretitek mutogatni magatokat arc nélkül es utána jól esik az elismerés?
Nem. En arccal mutatom azoknak, akik baromira tetszenek. Nem az elismeres kell, bar van, hanem az o testuk, es en is viszonzom. Nem a gyakorin!
Se gyerek, se karrier nincs, a kepeim felolem mehetnek fomusoridoben, de ez az egyszer elunk miatt van. Ha holnap agyonlone valaki, mar eltem.
11.: Régen mikor tini voltam [28 vagyok] akkor itt baromi sok csaj küldözgetett ilyen képeket. :D Asszem akkor még a szexualitást és a Tini párkapcsolatokat nem szedték külön vagy valahogy így volt. Teli volt a GYK "Szerintetek jó a mellem / fenekm / combom / alakom / anyámkínjám?", "Szerintetek szép vagyok?" stb jellegű kérdésekkel. És hát messze nem csak arc nélkül. :D Anno még egy stalkerem is lett GYK-ról. :D Egyik lány meg hát videós contenttel lepett meg mert épp olyanja volt. XD
Szóval itt anno NAGYON ment ez a lányok részéről. Manapság gondolom inkább már pl snapen stb megy az ilyesmi.
Mondjuk az is igaz hogy 28 évesen nem fogok ilyen képek után rohangálni szóval lehet még mindig divat csak én nem hajtok ugyanarra mint 16-17 évesen. :D Bár 1-2 spicy kép így is csúszott már be azon az alapon, hogy ruhában jobb az alakja. :D [Ami mondjuk igaz is volt, de akkor is. XD]
11-es vagyok.
Igen én is emlékszem ilyenre, pont ezekre, meg ugye a csajok nektek az ilyen farok bejön? elég vastag? nem túl eres? tipisu kérdésekre és tényleg küldték a képeket. Nekem pozitiv csalódás, hogy ebből kevesebb van itt, mint pl 6 éve.
Nem tudom hol küldözgetik, de én a snapchatet hallottam, gondolom megy facebookon is, nem tudom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!