Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a páromnak ilyen vágya van?
Figyelt kérdés
Azt szeretné, hogy úgy aludjunk, hogy a farka végig a számban van, egész éjszaka. Furcsának találtam, de belementem. Nekem ez így elég kényelmetlen, mert nemigazán tudok tőle aludni, és amikor kiesik, akkor fogja, és visszateszi miközben alszom. Előfordúl, hogy álmában feláll neki, és akkor elkezd mocorgni amivel éngem is felébreszt. Első alkalommal alig aludtam valamit, és gondoltam, hogy egyszeri eset volt, többször nem fogja kérni. De ma reggel azt mondta, hogy nagyon jó volt neki, és szeretne máskor is így aludni.2020. márc. 14. 16:26
2/11 anonim válasza:
Na jó, ez nagyon beteg, ilyet még nem is hallottam. 😂😂
3/11 anonim válasza:
Mi számít normálisnak? Mindenkinek vannak fura vágyai, de nem muszáj mindent teljesítened.
Ha azért kibírtad és szeretnél a kedvére tenni akkor mond neki hogy havonta egyszer megengeded neki és akkor neki is engedsz de nem lesz mindennapos.
4/11 anonim válasza:
Mivel az álom nen tudat alatti és szinte bármi tortenhet...lehet h a nyelveddel le harapod neki véletlen álmában, ráharapsz.. akk majd nézhet 😂
5/11 anonim válasza:
"Nekem ez így elég kényelmetlen, mert nemigazán tudok tőle aludni," Te vagy az idiota!!!
6/11 anonim válasza:
Egy Andersen veszett el benned
7/11 anonim válasza:
Nagyon onzo otlet, plusz minden onzo pasika rettegne, hogy raharapsz almodban. Teljesen eletszerutlen, halistennek.
8/11 anonim válasza:
Nonszensz, értelmetlenül őrültség.
9/11 anonim válasza:
Ezt hogy lehet kivitelezni? Egész éjszaka ugyanabban a testhelyzetben alszol? A barátod meg nem alszik hogy azonnal észreveszi ha a farka kiesett a szádból. Kamugyanús.
10/11 anonim válasza:
Nemcsak gyanús, egyértelmú, hogy az. Még az se megy, hogy öleljem a nőmet álmomban, mert mindenki forgolódik. A legtöbb az, hogy ha egy pillanatra fölébredek, a hátához bújok, és megfogom a mellét, és érzem, hogy ő is felébred tőle, de rögtön tovább alszunk. És persze pár perc után kicsúszik a kezemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!