Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kitapintani a hüvelyt? És honnan tudhatom hogy jó helyre ment fel az ujjam?
A barátnőmmel elég régóta vagyunk együtt és ki szeretnénk "próbálni" és mivel még ez lesz az első alkalom félek hogy valamit el rontok
A válaszokat előre is köszönöm!
Amikor először puncit láttam csodálkoztam hogy ennyire lent van a hüvely, már majdnem a végbélnyílásnál.
Lehet érzeni hogy az az. Nedves szűk és ilyen redős:)
Ha a tenyered a szeméremdombra helyezed, hogy az ujjaid lefelé nézzenek, akkor alapvetően pont a hüvelynél kell véget érniük. Ez persze függ a te kezed méretétől is, de alapvetően szerintem a legtöbbeknél működik.
Másik tipp, hogy az az egyetlen nedves és rugalmas nyílás a környéken, szerintem nem nagyon lehet elrontani :)
Hugycsövébe 😂😂
Siralmas vagy taka 😂
1. Nem tud a hugycsőbe menni az ujjad
2. Nézd mit csinálsz, úgy sokkal izgibb, esetleg összekötheted életed első nyalásával is.
A húgycső olyan vékonyka, hogy abba nem mehet fel az ujjad. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor a lány tegye szét a lábát felhúzott térdekkel, nézz oda és nyúlj TISZTA
ujjal a lába közé. A szeméremajkak között van a hüvelynyílás, lent pedig a végbél nyílása. Szét is húzhatod a szeméremajkakat, hogy jól szemlélhesd. A lány aligha fog tiltakozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!