Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fanszőrzet menjen vagy maradjon? 20F
Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 00:37
2/12 anonim válasza:
Van akinek jól áll, van akinek nem.
Ha megy is, szerintem akkor is csak rövidre.
3/12 anonim válasza:
Maradjon. Gondolom, nem vagy már kisbaba.
4/12 anonim válasza:
Én vagy teljesen csupaszra vágom, vagy 3-4 mm-esre trimmelem, utóbbi esetben fazonra igazítva.
Zacsi csupasz minden esetben.
Lányoknak ( és a fiúknak is) bejön mindkét verzió.
F/49/bi
7/12 Deák Dominik 2020 válasza:
Egyszer megkérdeztem, és bár fele-fele volt nagyjából az arány, akik a csupaszt szerették, azoknak undorító volt a szőr, míg akiket nem zavart a szőr, azoknak mindegy volt, hogy van-e ott valami vagy nincs.
Szóval menjen, amíg nem találsz olyat, akit nem zavar.
10/12 anonim válasza:
Szerintem maradjon.
Ha a csajod meg mégis a meztelencsigákat szereti, akkor majd leborotválod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!