Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a pasim csak akkor kíván, ha cigizek?
Egy dohányboltban jöttünk össze még olyan két éve, és elmondta, hogy azért tetszettem meg neki, mert napi két dobozzal szívok (munkahelyi ártalom) és imádja az erős dohányos lányokat. Szex közben alap, hogy cigizek, de múltkor egy hotelban voltunk, ahol nem lehetett a szobában, és azt mondta, hogy inkább hagyjuk, mert nem olyan az illatom, amit megszokott. Mondom wtf. Aztán kis veszekedés után végül kibékültünk és az lett, hogy kimentem, elszívtam kb. 7-8 szálat, és amikor úgy lesmároltam, akkor már tudott teljesíteni.
Mennyire normális ez, hogy ennyire igényli, hogy a csaja szex közben is mindig cigizzen?
Nem prédikálni akarok, de ugye tudod hogy napi 2 dobog cigi rengeteg és hogy milyen élettani következményei vannak ugye? Teljesen csak jószándékból írom.
Azt nem tudom a párodnak ez miért ilyen inger, még nem hallottam erről, de vannak furcsább dolgok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!