Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lefeküdnétek egy pasival, ha nem is jön be nektek, de pénzt kínálna a szexért?
Maximum ha az éhenhalás szélén állnék vagy ha már lenne gyerekem és neki nem tudnám előteremteni az alapvető dolgokat. DE! munka mindig van. Mégha sz@rt is kell pucolni...de van. Erre azt szoktam mondani.
Szóval kérdésedre válaszolva vannak olyan helyzetek amikor meg lehet(ne) érteni ezt a lehetőséget.
20l
A prostitucio nem ilyen undorito. Most arra gondolok, mikor hotelbe megy valaki a barban felszedett pasival. Az tiszta sor. Munka, uzlet, amibe meg emberseg is benne lehet.
Ez meg tisztessegtelen ajanlat. Undorit. En elobb lennek Ibizan gogo tancos meg miegyebek.
Ha kicsit se jön be, semmilyen szempontból sem, és kifejezetten taszít, akkor nem.
Ha nem taszít egyáltalán, csak egyszerűen nem tetszik, akkor igen. Izgat, hogy fizessenek nekem a szexért, ez van. Mindenkinek lehetnek fantáziái.
Mindez persze feltételezve, hogy egyedülálló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!