Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismerkednétek olyan fiúval, akiről ismert, hogy kicsi a farka?
Figyelt kérdés
(pl. onnan, hogy elmondta nektek az exe.)2020. márc. 11. 17:27
11/19 anonim válasza:
Ugy nem, hogy barmekkora farokmeretet igy mell hallanom.
Snapchaten epp elegszer latom. Nekem a kicsi a kenyelmes, bar magyar statisztikaban talan atlag. Faj, ha nagyobbal dofkodnek, es a fajdalom nem elvezet.
12/19 anonim válasza:
Nem ,dehogy ismerkednék.Csak köszönni szoktam,majd gyorsan hazaszaladok,és a fb rol,nyilvántartásokból számításokat végzek,és felhívom a brit kutatókat,meg a varázsgöbből informálódok,hogy mekkora a farka.
Ezután ,ha megfelelő,visszarohanok és megkérdezem ,hogy hívják..stb
13/19 anonim válasza:
Persze, de mit értünk kicsi alatt?
14/19 A kérdező kommentje:
12-13 centi között
2020. márc. 11. 20:12
17/19 anonim válasza:
Bocs, de a pasik is folyton azt írják hogy a nagy melleket szeretik. Mi miért nem mondhatjuk hogy a nagy farkakat szeretjük?
18/19 anonim válasza:
Utolsónak
Tévedsz.Speciel a kis melleket szeretem,nem a kannákat.
34F
19/19 anonim válasza:
Akkor te vagy a kivétel. Biztos kicsi a farkad, azért 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!