Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Rosszlanyokon hirdeto nok miert olyan bekepzeltek es miert tartjak magukat olyan sokra?
Figyelt kérdés
Az egyszeru dolgozokat lenezik. Van olyan aki havi 3-4 milliot keres. Persze adozatlanul. A kommenteket ha olvasom, sok ferfi isteniti oket. De mir fel? Miert ernenek tobbet mint en vagy barki mas? Miert ertik magukat sztaroknak?2020. márc. 11. 13:22
1/11 anonim válasza:
Mert náluk van a punci amire sok kiéhezett pasi vágyik
2/11 anonim válasza:
Nekik el kell adni magukat, és ezért meg is kell dolgozniuk. Akármelyik prostihoz én se megyek fel, meg kell fognia valamivel. De nem érzem úgy, hogy lenéznének másokat.
3/11 anonim válasza:
En ugy gondolom, oket ovezi kozmegvetes. Mindenki boldogan dobalja rajuk a sarat. Kihuzzak magukat, lepergetik magukrol a szennyet inkabb, szerintem.
4/11 anonim válasza:
Azèrt jobbak mert nem nyafognak hogy fáj a fejem, megjött, előszőr pátyolgasd a lelkemet, most fáradt vagyok, nincs kedvem, stb
5/11 anonim válasza:
Majd most meglátjuk mi lesz. Nyárig nem nagyon lesz vendégük 😃 csődbe mennek a qrvák is.
6/11 anonim válasza:
"Azèrt jobbak mert nem nyafognak hogy fáj a fejem, megjött, előszőr pátyolgasd a lelkemet, most fáradt vagyok, nincs kedvem, stb"
Ja, de ha előtte takarítaniuk kéne meg gyereket nevelni, és pénzt se kapnának a menetért, akkor nekik is fájna a fejük Bélus.
7/11 anonim válasza:
Miért beképzeltek?
Gondolom az a fajta vagy aki levélben zaklatja őket aztán letiltják
8/11 anonim válasza:
Aki irigykedik a jovedelmukre, az csinalja ugyanazt. Ha pedig "meg hogy eeeen?!", akkor ne kotorj a bankszamlajukon.
Szukseg van rajuk, mindig volt es lesz.
9/11 anonim válasza:
Karantén idején amúgy ki jár qrvázni?
Az ellen nem véd az STD szűrés... vagy direkt bevállalják, túllesznek rajta hogy a hörgő tüdőbeteh bácsikat pipettázzák majd?
10/11 anonim válasza:
8-as: igen lehet csinálni utánuk, biztos keményebb meló lehet mint a bányában robotolni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!