Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire következtetnétek ebből?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy fiú barátotok lányként, tehát baráti szinten lennétek elvileg. Ha elmentek valahova kajálni vagy közösségben vagy kettesben a fiú mindig azt kérné tőletek, hogy evésnél üljetek vele szemben. Ha direkt leültök mellé, átül veletek szembe. És ha megkérdezitek, hogy miért olyan fontos ez neki, akkor azt mondja hogy "mert ha nem szembe ülsz velem, akkor nem látlak". Miért fontos, hogy evés közben lásson?2020. márc. 11. 12:37
2/7 anonim válasza:
Jobb szemből beszélgetni. Ne gondold túl.
3/7 anonim válasza:
Én is szembe szeretek ülni. Sokkal közvetlenebb ha mellettem ül valaki az olyan zavaró, nem látom a reakcióit, nem beszélve a szemkontaktusról.
4/7 anonim válasza:
Arra következtetnék, hogy nem szeret az asztalhoz beszélni, vagy evés közben folyton a nyakát tekergetni.
5/7 anonim válasza:
Ismerossel szemben szokas leulni. Es eppen az egymas mellett ules lehet pl tul sok fizikai kontakt.
Sajnos ez se jo, se rossz jelentessel nem bir.
6/7 anonim válasza:
Ne komplikálj én mindenkivel szemben szeretek ülni, barátnőkkel is. Alapvető dolog hogy ha beszélsz valakivel látni szeretnéd az arcát. Minika gesztusok, reakciókat csak úgy látsz. Engem kifejezetten zavar ha mellém ül le valaki ha csak ketten vagyunk
Párom szintén mindig elém akar leülni
L
7/7 anonim válasza:
Nem kell túlgondolni. Én is szemben szeretek ülni mindenkivel. Beszélgetés közben könnyebb szemkontaktust tartani ha szemben van a partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!