Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebből ítélve szűk lehetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből ítélve szűk lehetek? Fogok egyáltalán tágulni?

Figyelt kérdés
Egy ujjal többel nem lehet megujjazni izgalmi állapotban sem, mert feszít. Nemrég volt hüvelyi ultrahang és a doki megkérdezte, hogy élek-e szexuális életet, mert fájt, amikor "benyomta" és az elején kissé a behatolást is fáj.

2020. márc. 10. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
És élsz? Mert ha nem, akkor nincs gond szerintem... Bár a szextől sem tágulsz nyilván csak ha sokszor fogod csinálni.. De ha szűz vagy akkor azért fáj
2020. márc. 10. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Szuk vagy. Hany eves vagy, milyen magas, hany kg?
2020. márc. 10. 15:37
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
#1 Azt ugye tudod, hogy a hüvely nem a szextől tágul?
2020. márc. 10. 15:38
 4/10 A kérdező kommentje:
26, nem vagyok szűz.
2020. márc. 10. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
Igen épp ezért írtam, csak kicsit hülyén fogalmazva.. a kortól, nyilván
2020. márc. 10. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ha nem pszichés okból vagy szűk (gorcsölsz), akkor kifejezetten kis inim méretű férfit keress
2020. márc. 10. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Öhhmm... a szexnek nem az a lényege, hogy a pénisz kellemesen feszít belülről? Ha nem feszít, akkor mit érzel belőle?

Bocsi, de ha valakinek van magyarázata, akkor kérem ossza meg.

2020. márc. 11. 06:40
 8/10 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon fognak szeretni a pasik, mert tudsz olyan puncit adni nekik, amit a mai csajok 90%-a nem.
2020. márc. 17. 16:43
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Szeretem tágítani a puncit. Ökölszex.
2020. márc. 17. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Meglepo kerdes nogyogyasz szajabol. Vagy azt kellett volna mondania, hogy vaginizmusod van, vagy ilyet orvos nem kerdez. Amint atjarhato a szuzhartya, a huvely nem hasznalattol tagul. Ha nem meglazult kotoszovetekrol beszelunk, a huvely rugalmas. Szexhez tagul, szex utan visszaall. Kulonben kiesne a tampon is, ehhez kepest nem konnyu felnyomni.

Izmok gorcsos osszehuzasarol van szo, de orvos igy ilyet kerdezne? Nagyon furcsa. Ezzel szemben azt kerdezhetne, nincs-e problemad ezzel.

2020. márc. 17. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!