Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok amikor hazamentek, milyen okból vinnétek a bugyit a szennyestartóba?
Hat ha felreleptem volna, pont hogy az egeszet a szennyesbe dobnam. Mert nem gyanus, ruha is kanszagu, stb...
Az viselkedik igy, akinek nincs oka mit titkolni.
A bugyi! Hol a bugyi? Újra elvesztettem minden józanságomat. Felborogattam minden szennyest, belenéztem a mosógépbe, de nem találtam. Visszavette volna? Nem, ilyet sose csinálna. Ki kellene mennem megnézni. De hát csak törülköző volt rajta! Alatta ott lett volna a bugyi? Egyáltalán milyen bugyi is volt rajta? A fehér. A fehér? Tényleg, dobbant meg a szívem. A fehér, a tanga. Hol van? Újult erővel kezdtem kutatni. Újra szétdobáltam mindent. A szennyesek között találtam meg. Bele volt csavarva egy piszkos pólóba. Az enyémbe. Szinte elsírtam magam, hogy éppen az enyémbe tekerte. A bugyi ugyanis el volt szakítva.
Összecsuklottam.
#9 es folytasd még :D
kérdező,nyilván okkal kérdezted,esetleg van valami gyanúd hogy az asszony nem jár egyenes úton? a válaszolók többsége magától értetődő választ adott,hiszen egy nő cserélje már a bugyiját mindennap. de benned miért merült fel a kérdés? eltért a napi rutintól a bugyi szennyesbe való dobása? netán 2 naponta váltja? most bennem is felmerült a gyanú,mert a többiek válasza túl természetes volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!