Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elélvezés utan meddig kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elélvezés utan meddig kell verjem meg a baratomnak?

Figyelt kérdés

Meg szuz vagyok, baratommal aludtunk mar egyutt, de csak osszebujas volt, kis simigatas, izgatas, de meg nem elvezett el a kezem alltal.

A kerdesem naivkent, ha elelvezett mennyi ideig verjem meg? Mennyi eshet jol?

Lassabban, gyorsabban?

Gyengebben vagy erosebben szoritsam?

Magambol kiindulva en utana meg simogatni szoktam magamnak, de nem tudom egy pasinak ez jolesne egyaltalan.

Nem akarnek nagyon benazni.

Koszi a tanacsokat :)

2020. márc. 8. 20:36
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
79%

Legtöbbünknek érzékeny lesz elélvezés után.

Én amondó lennék, hogy egy finom kis tisztogató nyalás jóleshet, de több nem.

Ki kell tapasztalnod a barátoddal, beszélgetni róla, meg esdetenként kiverni neki :D

2020. márc. 8. 20:42
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
57%
*esetenként
2020. márc. 8. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Miután a pasik elélveznek jellemzően nem igénylik, sőt, zavarja őket ha még tovább vered neki. Ha nagyon erősen szorítod, vagy orálnál pl tovább szívogatod a végét, akkor konkrétan fájni is tud neki. De úgyis észreveszed rajta amúgy, vagy max jelzi valahogy, hogy most már elég volt :)

Amíg még tényleg tart az orgazmusa, addig semmiképp se hagyd abba, de utána már lassabban és finomabban egy-két mozdulatnál tovább szerintem nem kéne.

2020. márc. 8. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Max. fél perc.
2020. márc. 8. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Lassabban, lágyabban tartsd a levezetőt, amíg még meredezik. S ahogy fent is írták, ha letisztogatod (nyelvvel) az ellen egy pasi sem fog tiltakozni :)
2020. márc. 8. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Addig izgasd, amíg még rángatózik és hörög
2020. márc. 8. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Magömlés után már fogd vissza a tempót, inkább csak finoman, érzéssel, simogasd egy kicsit. A merevség fokából és a fiú mozdulataiból, szóbeli jelzéséből, rájössz, hogy elég, de ekkor is még jól esik a puszilgatás, simogatás akár a szerszámra, akár az arcára. Bénázni ebben nem lehet, mert ha már nem akarja, úgyis megtartja a kezed, elfordul, vagy szól.
2020. márc. 8. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
Elélvezés után vége is a mutatványnak.A többi része már kevésbé kellemes.
2020. márc. 8. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
11%
Ne engem kérdezz én hülye vagyok ilyenekhez inkáb gyere át hozzám azt eladom a tested a darkweben
2020. márc. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!