Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elélvezés utan meddig kell verjem meg a baratomnak?
Meg szuz vagyok, baratommal aludtunk mar egyutt, de csak osszebujas volt, kis simigatas, izgatas, de meg nem elvezett el a kezem alltal.
A kerdesem naivkent, ha elelvezett mennyi ideig verjem meg? Mennyi eshet jol?
Lassabban, gyorsabban?
Gyengebben vagy erosebben szoritsam?
Magambol kiindulva en utana meg simogatni szoktam magamnak, de nem tudom egy pasinak ez jolesne egyaltalan.
Nem akarnek nagyon benazni.
Koszi a tanacsokat :)
Legtöbbünknek érzékeny lesz elélvezés után.
Én amondó lennék, hogy egy finom kis tisztogató nyalás jóleshet, de több nem.
Ki kell tapasztalnod a barátoddal, beszélgetni róla, meg esdetenként kiverni neki :D
Miután a pasik elélveznek jellemzően nem igénylik, sőt, zavarja őket ha még tovább vered neki. Ha nagyon erősen szorítod, vagy orálnál pl tovább szívogatod a végét, akkor konkrétan fájni is tud neki. De úgyis észreveszed rajta amúgy, vagy max jelzi valahogy, hogy most már elég volt :)
Amíg még tényleg tart az orgazmusa, addig semmiképp se hagyd abba, de utána már lassabban és finomabban egy-két mozdulatnál tovább szerintem nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!