Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexhez melyik fehérneműt választanátok melyik a legszexibb?
Nem vagyok már szűz, az aktuális párommal az első alkalomra szeretnék minél csábítóbb lenni. Olyat ne írjatok, hogy mindet vagy egyiket sem. Egy betűnek örülnék rövid indokolással.
A) [link]
B) [link]
C) [link]

Aki azt irja hogy először nem ez a lényeg, annak van igaza.
De talán a B a legjobb, a C az nagyon sportos inkább, az nem randira való.

"A" tetszik nekem leginkább.
"B" nekem sok elsőre, "C" túl sportos

Az A-hoz hasonló ez:
Én inkább ezt választanám. Ez hasonló mint amit linkeltél de mégsem annyira meredek az alsó miatt.
Később majd kibontakozhatsz jobban, első alkalommal sejtelmesebb lennék egy kicsit.

Nekem az A tetszik legjobban. Meg amit az utolsó válaszoló linkelt. Mondjuk az én személyemhez a sejtelmesség nem illik egyáltalán, de attól még tetszik az az opció is.
A C egyáltalán nem tetszik, mármint a mindennapokra persze, de nem azért, hogy szexis legyek benne, hanem mert kényelmesnek és praktikusnak néz ki. Szerintem az nem különösebben csábító, de kinek mi.

Ha még segítek akkor irok.
Az A nagyon szexi, én azt választanám.
A C talán a legszexibb, de azt én inkább akkor venném fel ha
van formás mellem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!