Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is vágyik néha az anál szexre? L
Nalam nem kell felhozni, mert termeszetes, en mindig bevonom a popsim is.
N/34
Én igen. De úgy hallottam sokaknak nyűg és max a párjuk kedvéért engedik. Engem nagyon izgat de nem akarom túlzásba vinni az egészségügyi problémák miatt így hetente de inkább kéthetente 1x szoktuk. De anal plug gyakrabban szokotr bennem lenni, jó úgy szexelni (és a pasi is érzi, szűkebb lesz a punci)
23L
En nem. Noismeroseim maguktol viszik bele a pasit, de meg egyikuk sem mondta, hogy elvezi, csak hogy nagy elokeszulet utan is szarszag, apro balesetkek. Gumi nelkul pasinak hugyuti fertozes, neki bakterialis vaginozis.
Pasijuknak viszont nem foglalkoznak a prosztatajaval vegbelen keresztul, igy en nem ertem.
Nekem van egy gyonyoru rugalmas, barsonyos huvelyem, erzek is vele jopar eve. Nincs szuksegem alternariv lyukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!