Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet ez igaz a cuckold kapcsolatról?
Régóta izgat ez az egész, hogy a barátnőmet ketten kényeztessük vagy kettesben találkozzon egy másik férfival.
Egyelőre még nem mondtam neki semmit, mert nem tudom mit szólna hozzá, bár nem is vagyunk együtt csak fél éve.
Más nőknek hoztam már ezt szóba, de nem direktbe, hanem csak felhoztam, mint téma és egyáltalán nem volt negatív a hozzáállásuk.
Most különböző fórumokon is olvastam, valamint leveleztem másokkal és ott is azt írták a már így élő párok, hogy ne aggódjak, tetszeni fog a páromnak, mert igazából tetszik a nőknek ez a dolog.
Nem tudom mit gondoljak erről.
Vagy tetszik neki vagy nem
Kerdezd meg
Szép lassan kell bevezetni a dolgot. Ha csak odaállsz elé ezzel biztos nem megy bele. Sőt, valszeg azt fogja hinni hülye vagy, vagy férfiatlannak fog tartani.
Én erre egy komplett tervet találtam ki és bejött. Először csak simán, a hármassal nyaggattam a barátnőmet sokáig (2nő-1férfi) mivel sztem ez majdnem minden férfi álma. persze az volt a válasz h nem, vagy akkor, legyen 2f-1nő felállás, mert azt gondolta abba nem megyek bele. de ugye belementem és így olyan mintha az ő ötlete lett volna. azért kellett ügyködni, h ne gondolja meg magát. egyébként a hármas nagyon izgalmas volt. ha már ott vagy elég könnyű átadni az irányítást persze van olyan aki túl félős vagy túl úriember ehhez. végül harmadik próbálkozásra összejött egy olyan partner, akivel utána rendszeressé váltak a találkozók. viszonylag hamar kiderült mindenkinek, hogy legalább annyira élvezem csak nézni.. aztán egyik alkalommal megint taktikáztam, és az utolsó pillanatban visszamondtam a találkozót. de a a barátnőmet bíztattam h menjen el.. és végül elment a találkozóra. mikor hazaért mindent elmeséltettem vele és utána szédületes nagy dugás volt. azt hiszem ez volt az a pont ahonnan már nem volt megállás, a találkozókra egyedül megy el, meg más srácokkal is találkozgat. én nézem ahogy készülődik, segítek neki felöltözni a legszexibb ruháiba.. mikor hazaér van h elmeséli és szexelünk, van h csak visszautasít mondván h elfáradt..
szóval nekünk teljesen bejött ez a cuckold életmód és a kapcsolatunknak is jót tett. néha persze frusztráló és azt kivánom visszamehetnék az időben és lehetnék "normális" de ez lehetetlen. el kell fogadni h ez ilyen egyszer fent egyszer lent élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!