Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint vonzóbb lenne, ha nagyobb lenne a mellem, mit csináljak ezzel?
Figyelt kérdés
Folyton azt mondogatja, hogy úgy tetszem neki, ahogy vagyok, a mellem is tetszik neki, erre kijelenti, hogy vonzóbb lenne neki, ha nagyobb lenne a mellem. (műtétet nem akarok és ő sem)
Aztán kiakadt, hogy én ezt miért gondolom túl. Miközben nem arról van szó, hogy túlgondolom, hanem arról, hogy egyszer azt mondja aztán most ezt. Ha elvileg úgy vagyok tökéletes neki, ahogy vagyok, akkor miert mond ilyet? Nagyon rosszul esett.
2020. márc. 7. 12:09
11/14 anonim válasza:
Már megbocsáss, de mindkettőtöknek fel kellene nőni fejben is. Neki abban, hogy mit illik és mit nem illik mondani egy nőnek, hogyan kell fogalmazni, neked pedig abban hogy ne csinálj mindenből gyerekes hisztit. Két felnőtt ember csak el tudja már dönteni szereti-e egymást vagy sem.
12/14 anonim válasza:
Mindketten gyerekesek vagytok, és te még túl is gondolod
13/14 anonim válasza:
Ez a legtapintatlanabb bunkobb dolog. Ha meghiztal volna miota ismer, azt finoman jogos szoba hozni. De ez nagyon durva, kiveve, ha a lany faggatozasara mondja, hogy jobb lenne.
14/14 anonim válasza:
Cseréld le egy értelmes, kevésbé gyökér pasira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!