Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 centis hosszú, és 4,5 centis péniszre milyen óvszer jó?
Figyelt kérdés
Márkát is leirhatjátok2020. márc. 6. 16:20
2/10 anonim válasza:
Szerintem a durex nem fog felmenni 4,5re... Nekem (le lehet szavazni, nem áll szándékomban hazudni) 16 5,5 és mysize kell mert az 57es durex nem jön fel.. a 60as egész jó 64es mégjobb
3/10 anonim válasza:
Kb. ugyanez a méretem és szorít a durex, nem szeretem.
4/10 anonim válasza:
2.-dik válaszolonak igaza van. Nekem 5 cm vastag, és rohadtul nem lehet felhuzni egy durexet sem.
6/10 anonim válasza:
Mysize óvszer a 60mm-es(L)méret. Nekem is pont ekkora és sok idő kellett mire rájöttem mi a probléma és a megoldás, ha gondolom el tudom küldeni, hol lehet beszerezni olcsón és diszkréten
8/10 anonim válasza:
Én óvszeráruház nevű oldalról veszem, tudsz venni 36 db-sat is 8k körül van, egész korrekt, és a szállításnál is kérheted bárhogy, sehol nem jönnek rá hogy mi van benne ;) srácok, nektek nem túl vastag ez a gumi amúgy? gondolom azért ez nem épp ultra thin ez a mysize
9/10 anonim válasza:
Se nem vastag, se nem vékony. Engem nem zavar, a lényeg, hogy fel tudom húzni és nem reped szét, illetve nem halok bele. Nekem nagyon bevált
10/10 anonim válasza:
Ja, az 56 M méret, ami minden hagyományos boltban kapható standard márkák mérete, az baromira nem jó erre a méretre. Nekem ki ne találd, hogy az ok! Vagy trollkodsz, vagy nem tudod mit jelent ez a méret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!