Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is ilyen könnyen adnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ilyen könnyen adnátok magatokat?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem a barátnőmet csak kíváncsiságból mit tenne ha zuhanyzás közben több férfi lepné meg

Azt válaszolta bármit megtenne nekik csak ne bántsák

Ezen eléggé meglepődtem semmi sikoltozás vagy ellenállás

Lányok ti mit tennétek?

2020. márc. 6. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbálnék segítséget kérni valahogy védekezni de ha több pasi támadna meg nem sok esélyem lenne..
2020. márc. 6. 14:21
 2/11 mantis religiosa ***** válasza:
74%
Most őszintén: ha téged lepne meg néhány kopasz, kigyúrt homoszexuális férfi, te is cumiznál, mint a kisangyal, csak hogy minél hamarabb, és minél kevesebb sérüléssel szabadulj az adott helyzetből.
2020. márc. 6. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy kicsit próbálkoznék, de valószínűleg gyorsan belátnám, hogy nincs értelme ellenkezni.
2020. márc. 6. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Igyekeznék a helyzetet csillapítani, hogy ne nagyon durva erőszak történjen, csak egy gyöngédebb fütykölés
2020. márc. 6. 15:16
 5/11 mantis religiosa ***** válasza:
100%
#4! :-D, ezt a szinonimát még nem hallottam, de nagyon tetszik és találó.
2020. márc. 6. 15:28
 6/11 A kérdező kommentje:
#4 Őszintén kíváncsi lennék hogyan csillapítanál egy ilyen helyzetet hogy csak fütykölés legyen
2020. márc. 6. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát őszintén nem tudom... egy ideig nem hagynam magam en sem de nem sok esélyem lenne szerintem... 😯 26L
2020. márc. 6. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

A nemi erőszak áldozatai sokszor feladják a harcot ha látják reménytelen és arra gondolnak, hogy csak túléljék valahogy a dolgot. Ettől még ugyanúgy trauma és cseppet sem élvezik. Ha több férfi rádront az nem "meglep" hanem rádtámad - igen jelentős jelentéstartalmi különbség!

Egyébként ahogy fent írták, ha rádtámadna több kigyúrt meleg baseball ütővel a kezében te mit csinálnál? Na kb. az erőszak áldozatai is pont így érzik magukat.

2020. márc. 6. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkoznék az elején, gondolom. De belátnám hogy nem sok esélyem van és inkább beadnám a derekam, igyekeznék azon lenni hogy minél kevesebb sérüléssel és fájdalommal ússzam meg a dolgot.
2020. márc. 6. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt mondanám, mint a barátnőd.

Ha ezek meg akarnak erőszakolni, akkor sajnos meg is fognak. Egyértelmű túlérő.

Ha sikoltok, ellenkezek, akkor még jól meg is vernek, hogy kussoljak és hagyjam magam.

Ha már így is biztos a végkimenetel, akkor elkerülném a törött bordát és a kirúgott fogakat.

2020. márc. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!