Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek csak meg akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak meg akar fektetni és aztan otthagy?

Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu aki szinte a legjobb baratom és nagyon szeretem. Van baratnoje és 2 évvel idosebb nalam. És hát többször is elküldte nekem a az álló dolgot és érdekes szövegeket irt. Azt is mondta hogy miattam és kert kepet is de nem kuldtem.. Az a baj hogy nem tudok másra gondolni csak ra. Ha esetleg majd történne valami kettőnk között az nem tudom hogy végződne. A másik hogy a barátnőjével meg nem feküdt le de már nem szuz. Szoval esetleg tudtok segiteni hogy mit csinaljak vagy mi ez az egesz?

2020. márc. 6. 12:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát azt csak te érzed, hogy mennyire gondolja komolyan!

Szerintem amúgy semennyire, van csaja, de neked mutogatja a kukacát...

Szerintem ez sokat elárul 1 ilyen embernek csúfolt, szarf.aszu senkiháziról.

Én a helyedben normális srácot keresnék, főként mivel szűz vagy!

Ez nem olyan dolog, amit 1 ilyen kis köcsögnek kéne adnod.

Tudom ha szerelmes az ember, hiába mond bárki bármit, de hidd el tapasztalatból mondom, hogy nem fogsz örülni utána!

Nyilván a te döntésed, de a minimum az lenne, hogy csak veled foglalkozzon, és dobja ki a másik lányt, de ezt mind te előtted tegye meg!!! ☝️

A saját gyerekemnek is hasonlókat javasolnék, de még az is lehet, hogy a kis köcsögnek elküldeném a saját fa.szomat, és mellé írnám, hogy még egy ilyen, és ő lesz a fa.sz másik végén! 👌😉😀

Amúgy a #8-as voltam!

2020. márc. 7. 00:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Meg akar fektetni, erre mérget vehetsz. Hogy aztán utána mi fog történni, az javarészt attól függ, hogy az élet egyéb területén mennyire vagy partner.
2020. márc. 7. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!