Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik ti mit gondoltok azokról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti mit gondoltok azokról a molett nőkről akiknek kicsi a melle?

Figyelt kérdés
2020. márc. 6. 08:51
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Utolsó énis edzek
2020. márc. 7. 04:28
 22/27 mikeXxX ***** válasza:
57%
Akkor viszont vagy nem jól edzel vagy nem figyelsz a rendszeres és jó étkezésre kérdező mert 70-re legalább le kéne menned.
2020. márc. 7. 10:18
 23/27 A kérdező kommentje:
Inzulinrezisztenciam van és pajzsmirigy alulműködésem . Már 19 kgt fogytam 1 év alatt. Helyesen étkezem mert az IR miatt muszáj is. Nem azért hiztam el mert sokat zabaltam.. 70 kg volt a rendes súlyom. Utána hiztam több mint 40kgt rövid idő alatt. De már folyamatosan fogyok szóval nagyon is jól csinálom.. de persze ismeretlenül könnyebb ítélkezni. A mellem pedig szinte 0 volt mindig is.. akkor nőtt is nagyon kicsi mikor elkezdtem hízni, de akkoris kicsi volt talán inkább ez csak háj..
2020. márc. 7. 20:13
 24/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem azért hiztam el mert sokat zabaltam..

Ez a mondatod Óóriási..

2020. márc. 8. 05:41
 25/27 mikeXxX ***** válasza:
78%
Na kérdező akkor ezek szerint folyamatosan fogysz akkor meg nem a melled a lényeges hidd el akinek alapban kicsi annak úgysem nő meg de csináltatni is lehet ha meg lesz a végső fogyás ha annyira zavar de hidd el a legtöbb férfinek nem a melled lesz a legfontosabb.
2020. márc. 11. 12:40
 26/27 anonim ***** válasza:
57%

Azt gondolom, amit S Norbi

.

2020. márc. 11. 16:39
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem baj ha kicsi, nem baj ha nagy, nem baj átlagos. A pasik (én is :)) általában az egészet nézzük, nem a kis részleteket. Ha ez az egész (kisugárzás, nőciség, arc, humor, stb..) számunkra rendben van, akkor tök mindegy mekkora a cici, akkor imádás van :)

Ettől ne parázz, hogy milyen... akinek tetszeni fog az egész (mármint Te úgy ahogy vagy), az megőrül majd a kis melleidért is :)

2020. máj. 14. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!