Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, milyen érzés orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, milyen érzés orálisan kielégiteni egy nőt (kinyalni)?

Figyelt kérdés

Kissé elzárkózom ettől ,mert gusztustalannak tartom, de meggyőzhető vagyok :)

Mi benne a jó?

2020. márc. 5. 14:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Számomra sem annyira izgató, misem mutatja ezt jobban, hogy nyalás közben a farkam is le szokott lankadni. Egy dolog miatt szeretem csinálni, mégpedig hogy szinte minden lányt nagyon fel tudok izgatni ezzel, és izgat, ha egy lányt csúcsra tudok juttatni bármilyen módon. Mivel nem vagyok egy nagy csődör, így marad a nyelvem akkor is, ha nem szeretek annyira nyalni. Szivesebben ujjazok amúgy.
2020. márc. 5. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Csodálatos. F 41
2020. márc. 7. 08:45
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
Az első barátnőmnek valamiért nem tetszett az illata, azt annyira nem élveztem, de azóta más lánnyal kapcsolatban nem érzem így. Most örülnék, ha csinálhatnám, lehetőleg minél gyakrabban, mert örülök, ha örömet szerezhetek vele. Én is felizgulok közben...
2020. márc. 8. 00:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Számomra izgalmas és jó érzés mert örömet adhatok!
2020. márc. 10. 17:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csodálatos dolog, főleg mikor érzed, látod és hallod hogy élvezi a dolgot.
2020. márc. 30. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok pasi de igazából partnerfüggő.voltam már olyannal akinek borzasztó íze volt és rosszul voltam tőle(nem fertőzés, hanem vegán volt)

Mostanimnak szeretem az ízét(pedig dohányzik).

Ízileg olyan kesernyés-sós-édes egyszerre, meg ciklustól is függ.

Ha undorodsz tőle nem fogsz tudni jól nyalni

19/L

2020. ápr. 3. 11:23
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Én jobban szeretem ha ujjaznak, és mivel nekem erősebb stimu kell hogy elélvezzek, a nyalás nem elégített ki soha
2020. máj. 13. 13:25
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog, ne félj tőle, mégha elsőre kicsit idegennek ia tűnik. Én úgy is élvezem, ha nincs jó íze a punci nedvének, mindenképpen jó és izgató. Főleg az, ahogy látod hogy a csaj élvezi, és érzed a nyelveddel, ahogy elmegy. Annál nincs jobb.
2021. ápr. 5. 20:38
 19/19 manly ***** válasza:
Nekem nem jön be a puni íze.
2022. nov. 3. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!