Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti szeretitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti szeretitek ha dugás meg van szakítva orállal?

Figyelt kérdés
Vagy orál csak előjáték legyen, esetleg levezetés?
2020. márc. 5. 07:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, előbb nyálas utána szex.
2020. márc. 5. 07:15
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

En szeretem, ha kozben is nyal neha-neha

Viszont szopni is szeretem, lovaglas utan leszallok melytorkozom majd ujra berakja

Imadom

2020. márc. 5. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Nem.mert akkor ideg bajt kapok

Ha már egyszer behatolt csinálja végig és legyünk túl rajta ne húzzuk az időt feleslegesen köszi

2020. márc. 5. 07:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A harmadikkal értek egyet, ha már egyszer bent van, akkor onnan már ki ne vegye, amíg vége nem lesz.

Nyalástól elélvezni nem tudok, szóval max előjáték lehet. Ha ő azt szeretné, hogy a végén leszopjam és úgy menjen el, hát lelke rajta, szerintem neki is jobb punciba élvezni, de rajtam ne múljon.

2020. márc. 5. 07:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, előjáték
2020. márc. 5. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Szopás és/vagy nyalás előtte, aztán miután berakta már nem igénylem hogy kinyaljon, ha viszont csak szopástól tud elélvezni akkor befejezem neki.

De dugás közben csak akkor húzza ki ha pozíciót váltunk.

2020. márc. 6. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!