Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonaton egy làny mellé ültem, összeért a combunk, lehet, hogy felizgult? Veletek történt már ilyen?
Még kora ősszel egy fiatsl lány mellé ültem le a vonaton. A szűk hely miatt szorosan összeért a combunk, de azt vettem észre, hogy ő nem húzódik el, valamint egy kis idő után olyan furán kezdte el venni a levegőt ( halk sóhajok, szaggatott levegővétel, stb), végül mikor megállt a vonat, az utolsó pillanatig mellettem ült, és csak akkor vette el a lábát, amikor felállt a székéből. Lehet, hogy beindult a fantáziája? Lányok, ti voltatok már hasonló szituációban? Nem tudom eldönteni, hogy ez csak a fantáziám szüleménye, vagy tényleg így történt a dolog, ahogy leírtam.
26/F
Nem asztmás vol csak?😀
Ezt kicsit túlgondoltad...
Lehet rosszul volt te meg nem is segítettél neki 🙁
Egyébként velem volt olyan hogy leült mellém egy helyes pasi és szorosan hozzám ért a combja, én meg nem húztam el, minek?
Kicsit beindította a fantáziámat de próbáltam uralkodni magamon 😂 nem vettem ilyen nagy levegőket stb
Ó ba...d ki haver, te most ősz óta erre recskázol??? Biztos hogy 26 éves vagy és nem 12?
A lány le se sz...rta a fejed, ahogy leszállt a vonatról 2 perc múlva már meg sem ismert volna ha szembe mész vele. Tudod hogy miért?
Mert ha szimpatikus is voltál neki, te csak ültél mint lóf...sz a hidegvízben az egész úton a nélkül, hogy rámosolyogtál volna és próbáltál volna vele beszélgetni, elkérni a számát és megdumálni vele hogy fussatok össze valahol.
Haha tényleg, nem is tudom miért most villant be ez az eset :D Na mind1, amúgy jó érzés volt, valami tuti megmozdult a lányban :P
3as neked köszi az értelmes választ, akivel történt hasonló írja meg bátran a véleményét :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!