Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után 3 hónappal sincs semmi kedvem a szexhez. Ti mit csináltatok hasonló helyzetben?
Még a 3 hónapot meg lehet érteni, de ha ez így marad és a párodnak nem adsz "morzsákat", akkor idővel tutira félremegy! Nálam is eljátszotta ezt az exem, hogy a szülés után évekig szinte semmi nem volt. Császárral szült, nem is hízott el, a szülés előtt meg 2 napont ő bulizta ki a szexet, utána meg kerülte. Mikor meg 1-2 havonta volt , akkor nagyonis élvezte. Szóval ezért se értettem a dolgot. Részben ezért, részben meg egyébb viselkedése miatt kerestem inkább mást és elváltak útjaink.
44F
Természetes hogy ilyenkor megváltozik a hormonrendszer, bár az oxitocinnak a párod felé is kellene "hajtania" ilyenkor. Három hónap még nem a világvége, de az tény, ha a szexualitás, az intimitás megszűnik egy kapcsolatban akkor az a kapcsolat végét fogja előbb-utóbb jelenteni.
Kevésbé szofisztikátlan: heti 1-2x répázd le apucit, d...ni viszont majd akkor amikor neked is kedved, vágyad lesz hozzá (elég illúzióromboló ha azt érzékeli csak fekszel és azt várod mikor lesz már vége).
Köszönöm a válaszokat.
Belemegyek a szexbe, nem mondtam, hogy nem.
Megmondom neki, hogy nincs kedvem kerek perec, és hogy a hormonok miatt lehet. De mivel ő mindenképp akarja, hát belemegyek.
Azt mondta neki szüksége van rá és kész.
Hát ez van.
Legalább neki jó.
Remélem hamarosan változni fog ez nálam.
Ne csodálkozz.
Egyrészt a hormonok miatt - nem véletlenül van kitalálva a prolaktin úgy, hogy ne csak a tejelválasztást segítse, hanem a nemi vágyat is csökkentse, így nem torlódnak egymásra a gyerekek (más kérdés, hogy az ösztönök és a szaporodási minták nem számolnak a védekezéssel vagy a szex élvezeti oldalával). Nem beszélve arról, hogy amúgy sem érzed magad odalent ugyanúgy, ha három hónapja kijött ott egy baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!