Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero férfiak, milyen érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiak, milyen érzés látni más férfi farkát?

Figyelt kérdés

2020. márc. 3. 00:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom miért lettem lepontozva,hogy egy hetero férfinak nem tetszik egy másik férfi farka.Akkor ezek szerint azt kellet volna válaszolnom,hogy csodálattal bámulom egy másik férfi farkát.Elnézést kérek azért,hogy nincsenenek homo hajlamaim.1-es voltam.
2020. márc. 3. 11:01
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Kedves 10-es nem szoktam edzésre járni se és más pasikat sem szoktam dugni.Honnan vetted,hogy az a férfi aki nem szeret kukikat nézegetni, az edzés után férfiakat dug?Aki meg férfiként megnézi a többi férfi farkát az meg egyaltalán nem hetero és ezért gondolja a másikról,hogy férfiakat dug.☆Te vagy pont az aki edzés után férfiakat dug és egyáltalán nem vagy hetero.
2020. márc. 3. 11:10
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos a 10-esnek komoly meleg hajlamai vannak és azt hiszi magáról,hogy hetero.
2020. márc. 3. 11:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nem, én pont nem dugok semmilyen hímneműt.

csak éppen tudom jól, mi megy esténként az öltözőben ... ennyi.

2020. márc. 3. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Akit nem zavar a férfi hím tag, az miért lett lepontozva? Sok itt a meleg?
2020. márc. 4. 05:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
nem zavar, természetesnek gondolom
2020. márc. 23. 18:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen, esetleg érdekes, megnézni másnak milyen

20F

2020. márc. 23. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!