Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezvandraga kérdése:
Csajok, adott 2 hasonló típusú férfi, egyik szegény a másik gazdag. Szegénybe szerelmesek vagytok, a gazdagba nem. Ennek ellenére a gazdagot választanátok?
Figyelt kérdés
Alkatilag,személyiségük is hasonlók. Csak a pénztárca súlya más. Inkább választanátok a gazdagot, ezzel megbántva a szegényt?2020. márc. 2. 22:19
11/14 anonim válasza:
Utálom a szegényeket. Én csak gazdagot választanék.
12/14 anonim válasza:
A szegényt mivel belé vagyok szerelmes.
13/14 anonim válasza:
Felejtsétek már el ezt hogy a nők a pénzre mennek. Én is a szegényt választanám. És választottam is. A szerelem sokkal fontosabb. Most is inkább támogatom anyagilag én minthogy olyannal legyek akit nem szeretek. N
14/14 Noblesse Oblige válasza:
Egyértelműen a szegény. Ha el tudnám hagyni egy gazdagért a "szerelmem", akkor azt vagy csak gondoltam szerelemnek vagy valóban az sem volt.
Ez azon ritka helyzetek egyike, amikor a nők hajlamosak irracionális cselekedeteket. Ha szerelmesek vagyunk akkor nem érdekel minket, sem ha megver, sem ha megaláz, sem ha szegény és az sem ha kihasznál. Aki volt igazán szerelmes annak nem kell magyarázni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!