Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezvandraga kérdése:
Csajok, szeretitek ha egy pasi gyorsan elmegy szex közben?
Figyelt kérdés
2020. márc. 2. 15:20
2/10 anonim válasza:
Igen, ha végez mielőtt kigombolom a nadrágját, az a legjobb. Akkor még kezet sem kell mosni.
3/10 anonim válasza:
Igen, imadjuk ha a pasi berakja lök kettot es elelvez.. teljesitmeny, ja nem
4/10 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha utána hamar újra harcra kész.
8/10 anonim válasza:
Az a legjobb, ha nagyon gyorsan elélvez, 10 centi alatti és vékony farka van, valamint önző és bunkó. Szerintem ez minden nő álma.
10/10 anonim válasza:
Relatív ez a gyors.
Az extra rövid mondjuk oké, ha régóta nem volt szex és baromira örülünk hogy végrevégre :) Aztán jöhet az ismétlés, az már ugye nem olyan rövid.
De a másik véglet sem jó, mikor valami bizonyítási vágytól vezérelve két órán át fűrészelnek rajtad, aztán azon agyalsz, hogy végtelenül ocsmány vagy-e, hogy az istenért nem megy el? (Nyilván ezt nem arra értem mikor órákon át mindenfélefajta pózzal, orállal, stb fűszerezett szex van, soksok kölcsönös orgazmussal :) )
Én a nem túl hosszú, intenzív szexre szavazok, sokszor egymás után, mint a kevésbé gyakori maratonira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!