Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért imádok meztelenkedni?
Itthon, ha egyedül vagyok imádok meztelenül lenni, ahogy bele nézek a tükörbe teljesen benedvesedek ettől a helyzettől. A múltkor az is nagyon izgató volt számomra, amikor csengett, meztelenül voltam, gyorsan magamra kaptam egy vékony, átlátszó ruhát, és úgy nyitottam ajtót a szomszédnak aki csak át adta a levelemet, amit hozzá dobtak át. Teljesen felizgultam erre a helyzetre, ahogy ott állok előtte ilyen lenge öltözetben és végig nézett rajtam. Aztán amikor becsuktam az ajtót, nagyon jót masztiztam erre:)
Olyan eset is volt, ami szintén nagyon izgató volt számomra, amikor a teraszon ruha nélkül napoztam (nyáron) és amikor el sétáltak az emberek, nagyon felizgultam! Miért imádom ezt a helyzetet /érzést? 18/L
Szintén meg tudom érteni. Én is imádok meztelenkedni, és próbálok is minél többet. Nagy álmom hogy egyszer csak úgy meztelenkedjek egy full ismeretlen pasinak, masztizzak előtte stb..
18/L
Itt vagyok teszt alanynak.
Eljátszanám neked a pizza futár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!